Maido- مایدو- لیما-پرو
دستپخت های مورد علاقه لیما ترکیبی از غذاهای ژاپنی و پرو است تا اثری ویژه ایجاد کند
همه چیز در مورد نیکه (Nikkei): وقتی پرو و ژاپن همدیگر را در بشقاب ملاقات کنند، نیکه (Nikkei) متولد می شود و سرآشپز میتسارارو (Micha Tsumura) پادشاه نیکه است. این به معنای آن است که در یک نقطه آغاز، ماهی های تازه و خام با سس های ویژه از مرکبات ادغام شده است. جای تعجب نیست که در هر دو سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به عنوان بهترین رستوران آمریکای لاتین انتخاب شده است.
در فهرست منو: تجربه نیکه میتسارارو (Tsumura’s Nikkei) یک سفر از طریق ترکیب غذاهای پرو و ژاپنی با تأکید بر غذاهای دریایی است. کاد (یک نوع ماهی) آبدار خوابانده شده در miso و آجیل های ترد، سوشی نیگیری (یک نوع جلبک دریایی)، خارپشت دریایی ریز شده، گوشت دنده کوتاه شده گاو در یک فرآیند ۵۰ ساعته پخته شده است و حتی گاهی در آن بستنی کیک پنیر توفو وجود دارد. همه چیز با عطر و طعم، صدا و رنگهای شفاف طبیعی که از شاخصه های محصولات است خبر می دهد. همچنین یک پیشخوان و منوی جداگانه برای شام های معمولی یا سطح تجاری وجود دارد.